Mikor kezdődik a Modern Warfare & Warzone 7. évad? 6. évad befejezési dátuma

A 6. évad megjelenése már megérkezett, de úgy tűnik, hogy a Modern Warfare vagy a Call of Duty Warzone megjelenése utáni tartalomtámogatás nem ér véget. Lehet, hogy a 7. évad készül.

Az Infinity Ward vagy az Activision hivatalosan még nem erősítette meg a hetedik évad létezését, de már van néhány bizonyíték, amely az érkezése felé mutat.

Ahogy az alábbi képernyőképen látható, egy új játékon belüli üzenet utal a 7. évadra. A hivatalos A Call of Duty weboldalon szintén szerepel a „következő szezon Battle Pass” címe.

A 6. évad Battle Pass a Warzone 7. évadára hivatkozik

A 7. évad csak a Warzone számára érhető el, a Modern Warfare számára nem.

Ez azonban nem meglepő, tekintve, hogy a tartalomcsökkenés várhatóan a következő Call of Duty, a Black Ops Cold War után fog megjelenni.

FRISSÍTÉS: Most már pontosan tudjuk, mikor A Warzone 6. évadának befejezési dátuma van, -val Black Ops Cold War 1. évad nem sokkal ezután jön.

Call of Duty Warzone 7. évad megjelenési dátuma

A hatodik évad csataidőzítője alapján úgy tűnik, hogy a 7. évad november 24-én, kedden indul.



Bár még meg sem erősítették az indulását, egyelőre nincs konkrét megjelenési időpontunk. A legutóbbi szezonok azonban általában előző este 23:00 PT, vagy 7:00 BST vagy 8:00 CEST-kor érkeztek. Ennek az az oka, hogy ilyenkor általában kevesebb játékos van, így egyszerűbb a frissítés telepítése.

Call of Duty Warzone és Modern Warfare 6. évad

Ha a hetedik évad a Black Ops Cold War után, november 13-án elindul, érdekes lesz látni, hogyan kapcsolódik az új játékhoz.

A korábbi pletykák azt sugallják, hogy lesz hidegháborús témájú Verdansk változata, de várnunk kell, és meglátjuk.

Addig is megtudhatja Call of Duty 6. évad patch jegyzetei és élvezze mindazt, amit az új tartalomcsepp kínál, beleértve a titkos új Warzone killstreak ami segít több győzelmet elérni.